SORU ALINMAMAKTADIR...

LÜTFEN SORU SORMAYINIZ...

05 Ekim 2011

sizce tıp mı diş hekimliği mi daha iyi ? 2011

sizce tıp mı diş hekimliği mi daha iyi ? bence tıp ama arkadaşlarım diş hekimliği daha güzel niye sınava gireceksin saçma gibi şeyler söylüyorlar. gerçi önemli olan etrafın ne dediği önemli değil.

bir bölümün iyi olması kişiye göre değişir. öğretmenlik bir kişi için çok iyidir, başaka bir için kötüdür. doktorluk bir kişi için iyidir, başkası için kötüdür. nitekim toplumda başarısız ve mesleğini kötü yapan meslek mensupları her melek gurubunda var.
bence ikisi de doğru kişiler için çok güzel meslekler. ikisi de birbirine yakın meslekler. çalışma alanları sağlık. ikiside doktorluk.
anladığım kadarıyla tıbbı çok istiyorsun. bence bir dene olursa ne âla, fakat olmasa da çok güzel bir bölüm okuduğunu kabul ederek okulunu bitir. bitirdiğinde işini severek, kendine ve topluma faydalı bir şekilde yap. ne mutlu sana ki çok güzel iki bölüm arasında kalmışsın, başarılarının devamını dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SORU ALIMI KAPANMIŞTIR !!!

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

SORU ALINMAMAKTADIR...

LÜTFEN SORU SORMAYINIZ...
YAPILAN ÖNERİ VE DEĞERLENDİRMELER İLGİLİ SINAV KILAVUZLARI KAPSAMINDA YAPILMAKTADIR. ESAS OLAN İLGİLİ KILAVUZDA YAZILI OLANLARDIR.